House of Joy <3

Idag har vi äntligen uppstarten av vårt gemensamma arbete för rörelse och hälsa, vi startar House of Joy ❤ Det är jag och Nina, hon har sitt företag Joy of Movement och jag har mitt men vi delar lokal. Vi har planerat, varit inne i nästa jul redan förr julen 😀 Vi börjar samla på oss grejer som vi behöver, köper in sånt vi behöver, gör i ordning uii så spännande. Idag startar vi alltså först denna månad i B hallen och sedan i mars får vi vår egen lokal i det gamla Ica huset.

wp-15807163836219135787596551767474.jpg

Zumba Gold, vårterminen startar idag, spännande att se hur många som kommer tillbaka, det är det alltid. Men jag räknar med bortfall, vi är ju fler nu som kör zumba i kommunen. Päivi är ju kvar på Fysioteket så hon får nog en del av mina gamla kunder. Sen kommer ju Nina igång, jag själv kör en 45 minuters Gold pass på Torsdagar och sen har vi Rollo. Rellu kommer att komma igång med sina lunch pass på Fysioteket under februari hon med. Carina Kapraali kör i Kukkula så vi har en del zumba ute i krokarna 🙂

Vi har mycket planer som sagt, vi en utbildning bla som inte rör zumba, det blir nått helt nytt. Nina har tittat på lite annat hon med. Ja vi får se var denna resa tar oss. Det ska bli spännande att se när vi kommit till december 2020, var är vi, vad har hänt, hur har allt gått.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: