Jobb helgen är slut

Gud så skönt med ledig dag, haft en 4 dagars helg igen och lördag och söndag är det låååånga pass. Men nu så, nu har jag två dagars vila så skönt.

Det har snöat utav bara fan i helgen! Alltså folk gnäller oj vi har så lite snö, vad jag saknar snön, men har vi någonsin blivit utan? Nog får vi snö, det kan gå från höst till full vinter på en dag. Och nu har vi snö!!

Jag har skapat en till flik eller sida kanske man säger här på bloggen, en för min firma Annas Dance & Enjoy som ni ser högst upp, under den fliken kommer jag att göra uppdateringar om vad som händer med zumban, träning hos oss alla. Men ni måste välja AD&E under Kategori i drop down listen till höger, annars ser ni bara vad sidan handlar om, inga uppdateringar. Så glömt inte drop down listen 🙂

Det kommer bli lite kluvet, jag vet inte hur jag riktigt ska skriva…. jag måste nog göra två olika inlägg som idag tex först det vanliga och sen gör jag ett för vad som händer i zumba världen. För jag tänkte nu separera det åt, allt kommer att synas på startsidan oxå men tänkte om man vill gå tillbaka och se nått specifikt så måste man gå in under kategorier. Nå provar mig fram 🙂

Nå niin som vi säger här uppe, dags att göra det andra inlägget och sedan in på facebook en sväng och sen har jag date med Jussa och en låda på badhuset 🙂

Be safe out there

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: