Sommarens stora händelse

I sommar drar vi, jag och Rellu igång ett stort event!!! Det kommer att hända mycket här i stan! Det ska bli så roligt. Rellu har jobbat stenhårt med det, jag jobbar ju så mycket på mitt eget jobb så jag är med som ett litet bihang 🙂 Men vi sliter hårt för att få det att bli bra, bli lyckat och återkommande!!! ❤

Här kan ni läsa om det, se uppdateringar, beställa nyhetsbrevet och framför allt boka din utbildning, plats på masterclassen eller ett sponsorbord, sponsor timme på scenen osv. Kontakt uppgifter finns på hemsidan och bokar du din masterclass före den 29/2 så får du 100 kr i rabattg. Använd koden HTHW100off
Klicka på bilden för att komma till hemsidan 🙂

HTHW2020

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: