I veckan måste jag…

Jag måste hinna mycket under veckan. Jag måste färdigställa mina listor inför Gold så jag vet ungefär hur många som kommer. Men det känns som om jag tappat en hel del av gruppen. Flytten från Aspen hyllan var inte lyckad och sedan tror jag att prishöjningen oxå gör sitt till. Men nu stannar det där, jag höjer inte mer. Sen måste jag fixa och skriva ut klippkorten. Men just nu har vi helfärgade, det måste vi nog ändra på. Jag har nyss bytt färgpatron och den är redan slut, det går åt en hel del färg att skriva ut dom. En färg patron kostar 350 spänn! Så det blir dyra kort det. Jag plastar ju ännu in dom oxå. Så jag tänkte att de får vara vita med rosa text för månadskortet och i gult för tiokorten eller nått sånt. Det ska bli så spännande, nästa vecka startar vi!!!!!

Mitt och Rellus sommar event går vidare. Det är mest Rellu som jobbar på det, jag hinner ju inte så mycket mer än haka på här och där. Men jag jobbar ju nästan heltid plus att vi håller på att starta upp House of Joy och jag ska starta upp Gold passet samtidigt. Det är mycket som ska fixas ännu för HOJ, affärsdisken är inte fixad, inte ens materialet till den, måste kolla med Pontus om han hunnit kolla skåpen. Vi måste få veta nu om det finns något annars måste vi börja se oss om efter något annat. Det finns en på facebook men hon ska ha så mycket för den. Så får se då. Sen hade Karina en mindre men vi har inte varit och tittat på den än. Kanske jag hinner i dag, så jag vet vad det är och hur den ser ut.

Parallellt med alla uppstarter så håller jag på att försöka fixa ihop en utbildning till Happis, den är lite hemlig än men jag tror jag får ihop folk som vill gå den så då kommer utbildaren upp hit. Rellu håller på att fixa in en Självförsvarskurs för tjejer/kvinnor till stan. Hon har jobbat ihop med killen som leder det i Dubai. Så det är lite annat oxå än zumba på gång. Jag tror vi har en spännande vår och sommar framför oss ❤

På jobbet är det lite si och så, det är ju ingen hit att med alla neddragningar men arbetsgivaren gör ju som de vill. Nå lite har facket kunnat stoppa dem i deras framfart men inte mycket. Vår dagverksamhet drabbades nu av att de tappar folk på 3 av 5 dagar! Det var ju inte roligt att höra det! Men men det är bara att gilla läget, tror de flesta av oss har slutat kämpa, vi gör det bästa vi kan på jobbet och thats it mer än så kan vi inte göra.

Jag är ledig idag, guuud så skönt men imorgon startar mitt helg, jobb torsdag-söndag. Så fritid, vad är det kan man ju undra? Sen pratar arbetsgivaren om att det är viktigt att jobba med hälsa, med kollegors hälsa… när ska kollegorna kunna ha lite hälsofrämjande aktiviteter när de jobbar hela tiden!

Ellen satt och sov på sin bur, hann fota den lite men då väckte jag henne, jag ser nu att hon somnat om. Hon njuter oxå av värmen från brasan. Även om det inte är så bra för henne. Det blir så torrt så den förstör hennes fjäderdräkt, aror ska ha hög luftfuktighet. Så det blir till att spraya henne med vatten istället.

Be safe out there

 

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: