Jobb/SbZ/Jobb

Idag blir det jobb, jag börjar 09 och jobbar till 18. Men däremellan tar jag lunch och lite motionstimme och drar iväg och håller ett Strong by Zumba pass. Jag kör ju ännu kommunens grupp. Den skulle ju varit slut 16 december men jag var ju tvungen att ställa in 4 gånger då jag fick min hjärtinfarkt. Så nu i januari kör vi de gångerna, den sista blir nästa vecka på måndag. Sedan tillbaka till jobbet och jobba till 18.

Gårdagen var riktigt trevlig. Jag var barnvakt till Alicia medans Dennis tränade. Petra och Janne kom med hundarna, Pia kom och hade Saga med sig. Vi hade planerat att dra på Taavolagården och fika men dom hade ju stängt. På nätet stod det att de har öppet till 17 men icke då, de stängde kl 16. Nå då åkte vi hem till oss, jag köpte med mig fika och vi fikade här istället.

Nä nu sätter jag lite fart, jag måste hinna en del innan jag ska till jobbet 🙂

Be safe out there

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: