Det närmar sig

Uiii vad spännande, det närmar sig vår premiär på House of Joy, på måndag startar vi. Vi öppnar med mitt Gold pass och sen har Nina piloxing rakt på, så spännande!!! Naturligtvis är ju detta aldrig smärtfritt, ljudsystemet i B hallen har inte kommit…. nå tur att jag har mina högtalare iallafall!

Jobbar helg, började igår så nu fortsätter jag resten av helgen! Nu måste jag tyvärr avsluta här…. har mycket att göra innan jag börjar jobba kl 12 🙂

Be safe out there

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: