Ledig!!!

Oh vad skönt helgen är över och jag är ledig nu i dagarna 3! Inget extra förrän i slutet av november så det ska bli skönt att ta det lugnt när det gäller jobb delen.

Zumba Kids är klar, yeees! Äntligen är alla koreografier nere och jag kan börja sätta ut datum. De har väntat kidsen, så nu är det bara att börja träna in alla koros och starta upp!

Idag är det zumba Gold på tapeten, en ny låt, en i lite cha cha stuk. Imorgon zumba fitness, ingen STRONG på torsdag, jag jobbar men zumba Gold chair på e villan på fredag.

Veckan är för övrigt full av möten och jox, imorgon har jag möte med dem som samverkar med kring träningen på stadt, ska bli roligt att få mer detaljer. Onsdag har vi möte med FMN, föräldrar mot narkotika. Det kommer en jätte duktig kille från Boden och har en lite mindre föreläsning så det vill jag inte missa. Vuxna på stan har möte samma dag så det kan jag inte vara med på denna gång.

Savannah fyller år på fredag, så det blir kalas för vännerna på fredag kväll och sedan för släkten på söndag. Så någonstans mellan varven ska jag hinna ordna för det oxå. Tur att jag inte är en perfekt morsa som tycker att man måste ha hembakt och liknande, jag har insett att jag mår mycket bättre själv om jag köper fikat så så får det blir även i år. Men lite städning är på sin plats innan kalaset.

Kallt, minus 5 idag, frost på backen men ingen snö, skönt, den kan enligt mig dröja 🙂

Nope nu startar dagen, mycket ska hinnas med, vi ska till Kalix och hämta vår bil oxå men när vet vi inte, De har inte ringt än!

Be safe out there

2 kommentarer (+lägga till din?)

  1. anders
    Okt 23, 2017 @ 09:40:16

    Du Anna skulle nog behöva några timmar till på dygnet, kanske så där 30-40 timmars dygn 🙂

    Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: