Dagen maxad!

Idag är det mycket, fattar inte hur jag lyckas med det alltså. Nu måste jag börja gå igenom mina låtar, skulle haft två besök på hälsocentralen idag, ett till tandläkaren och ett till HC men de skulle krockat så ett fick jag avboka, sen ett annat möte med mina nya samverkans partners, men jag var tvungen att klämma in min tjej som jag är kontaktperson åt nånstans, så då kunde jag avboka det andra mötet, det blir imorgon el på torsdag. Sen snabbt hem, handla, matplanering, laga mat…. kanske Danne gör det, han e ju hemma, hinna ta min powernapp, öva lite på koreosarna och sen pass ikväll. Nå väl man får tänka så här, jag hinner inte ha tråkigt 🙂

Gårdagens zumba Gold var som vanligt otroligt magisk. Alla var på G det kändes, det blev ett himla ös och mycket energi i lokalen. Så härligt 🙂 Jag la ut zumba kids igår på morgonen och på en timme hade jag över 20 bokningar, helt otroligt. Den lilla gruppen är full så när som på en plats. Men där väntar jag på en mamma som skulle svara igår annars måste jag snart släppa den vidare. I den stora gruppen finns plats ännu, men den brukar vara seg, dagarna innan så smäller det till och den blir full. Förra året hade jag typ 4 dagen innan och när vi var på plats var vi 11!

Nä nu in på fb en kortsväng och sen är det bara att byta om!

Be safe out there

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: