Skumt!

Jag köpte en dator på Elgiganten för ett par veckor sedan och betalde hela beloppet med mitt kort. Idag får jag en räkning som ska föreställa en avbetalning via Swedbank…. det här måste jag kolla upp, vad har blivit fel? Jag kollar kvittot och hela beloppet står på det. Är det någon bluff grej eller varför blev det så här? Får kuta in på Elgiganten och kolla av vad som hänt.

Idag blir det fortsatt jobbande börjar 12.15-22.00 samma sak imorgon. Ska leta lite koreosar vad ska jag ta till nästa vecka?? Nå lite tankar har jag 🙂 Förra veckans låt gick inget vidare på tisdagens zumba, jag kom av mig från början och sen var det lite strul att komma tillbaka, jag blev så irriterad på mig själv för den satt hemma så bra!!!!

Känner mig lite off idag, jag har redan här haft tusen stavfel som jag fått gå tillbaka och rätta till. Det känns som om detta inte kommer att bli min dag alls.

Jobbade 12 timmars passet igår, det gick bra men man blir så trött av att bara vara där så läääänge.

Kallt i Happis. minus 5 grader, ingen snö men marken är vit av frost. Ozzy stack ut huvudet i morse men drog genast in det, han tyckte det var för kallt!

Be safe out there

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: