Morgonstund……

har guld i mund…. jag jag vet inte det jag, inte i Savannahs iallafall. Hennes saldo på mobilen är tydligen slut. Jag har sagt åt henne att ringa, messa med messenger när de är hemma eller på ställen där de har kontakt med wifi, då sparar man ju pengar samtidigt. Det finns ju massor med gratis program som tex whats up oxå men o nej det fattar man inte sen är man skit sur för att man har slut pengar på kortet. Jahaja och vem har ringt upp dem när man kunde ha gjort det gratis i 98% av tillfällena???

Hennes egen mobil gick sönder igår, den har tjorvat med laddningen länge och nu dog den helt. Klart hon blev less, alla bilder, filmer osv är kvar i den och den går inte att starta. Och jag vet det känns för jävligt, jag har själv varit med om det. Men vi har beställt ett nytt batteri, det är ju inte som de tidigare modellerna att du bara tar ut och byter när fan nu får du ju montera ner hela mobilen för att byta ett batteri! Danne ska fixa det till henne bara det kommer. Sen är det ju bara att ta ut allt hon ska spara och föra över det på hennes dator. Nu har hon min arbetsmobil, den är dålig och det ryms inget i den men den funkar, den får hon ha tills att vi fixat den andra. Men det hann jag inte ens säga till henne i morse innan hon började låta illa här! Hon ska ju köpa ny mobil men tills att det är gjort behöver man ju något som fungerar.

Men sånt här beteende att man börjar snäsa och vara otrevlig och felet är inte ens mitt, det tar jag inte! Då blir jag oxå sur! Och det är inte roligt! Blir man arg på mig för något jag har gjort och man börjar snäsa det förstår jag men inte är jag är helt oskyldig. Så nu har jag gett henne frågor som jag vill att hon funderar över under skolan. Jag vill veta vad som hände imorse, varför blev det som det blev, vad gick fel och vad blev konsekvensen av det? Hon sa jag har inga svar på det. Jo du lilla vän den går jag inte på, det har du men du vet vad som hände och varför det blev som det blev. Hon vill helt enkelt inte svara och erkänna det hela. Men jag sa till henne du har hela dagen på dig att fundera och svar ska jag ha när du kommer hem. Du sitter i bordet tills du har svar och det går inte att komma undan. Jag drar in discot på fredag om du inte börjar ta ansvar för dina handlingar! Nu jävlar är det hårt mot hårt för dem båda!!!!

STRONG by zumba idag, så det är bara att gå igenom programmet. Det är så jäkla bra, I just love it… fast det gör jag ju med all zumba. Jag stressar lite inför kidsen jag har inte kommit igång som jag önskat, jo låtarna är uttagna men koreografierna!!! Det är ju där jobbet sitter, måste ta en hel dag bara för det. Måste bara bli lite mer organiserad så jag får in det. Det måste bli inom de närmsta dagarna. Jag börjar jobba på fredag, jobbar 12 timmar passet, men lördag och söndag förmiddag innan jobbet hinner jag ju en del. Får ta det då. Igår hade jag tänkt göra lite men ägnade tid åt familjen istället, Dennis kom med sin familj, Nattis (Dannes syrra) kom oxå med sin kille så jag valde bort kören oxå för att bara hinna umgås. Jag har inte sett Alicia heller på två veckor tror jag!!!

Ja ja nu in på fb, dricka min shake. Måste göra lite bokföring och sen ska jag gå igenom STRONG.

Be safe out there

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: