Jag är ledig!

Kl 07.00
☀️ 13°C

Vilken dag det var igår och det ser ut att bli likadant väder idag. Det blev shortsväder för första gången, tror vi nosade på en 20 grader igår. Idag är tom lite varmare än det var igår morse.

Pian kom och vi satte fram utemölerna, hämtade Petra och sen var vi runt och kollade på mobbar och ari conditions, käkade på Subway. Vi satte Savannahs möbel på plats och hennes parasoll. Det blir så jäkla varmt inne i hennes rum. Det hjälper lite iallafall. Har kollat på ari condition till henne oxå men det stora MEN är ju att det ska en jätte slang ut genom ett fönster….. och hur blir det då med larmet? Så jag frågade Danne om vi kunde borra ett hål ut man kan ju isolera det sen på vintern. Eller vad fan vet jag hur det funkar 🙂

Petra kom sen till oss, vi skurade lilla altanen. Jag ska ju börja linolja den så den är redo för sommaren. Men det är de där jävla ribborna i räcket!!!! Alltså svåra att borsta rena och tråkiga framför allt. Men det är bara att borsta på 🙂 I år ska vi byta plats på möblerna och spaet. Sen ska jag försöka få tag i lastpallar. Funderat hur jag ska göra med pool, jag har ju ingen, första året på 20 år som jag inte har en pool. Jag vet att ett år satte vi inte upp poolen, det var så dålig sommar redan från början så det blev inte av. Men i år har de utlovat värme såååå en liten en måste jag ju ha. Jag ska köpa den minsta, den med uppblåsbar ring, allra lättast att sätta upp och ställa upp, inget bygganden. Den ska sen på lastpallar så luftas marken oxå under. Sen markisolering, matta och presenning som vanligt, en värmare på taket och danne tycker vi ska sätta sandfilterpumpen så den blir det väl oxå då. Men en liten pool måste man ha 🙂

Idag blir det 80 års fest på jobbet, klockan 14.30 åker jag dit. Men innan det ska det krattas på fram sidan…. det är så jävla mkt hundskit där!! Uäckä!!! Bara på med stövlarna så man inte trampar runt i det där 🙂

Ja nu har min favvo Alicia kommit så jag ska babbla med henne en stund och sen ska vi gå ut och kratta 🙂

Ha en fin lördag

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: