Krattat och firat

Kl 07.15
☀️ 10°C

Det ser ut att bli en härlig dag idag igen. Jag ska egentligen iväg till Kukkola till Eva, vi tänkte kolla upp vår släkt litegrann. Men jag vet inte om jag hinner, jag ska kratta, Pia kommer jag ska hjälpa henne och beställa en ny telefon, sen tänkte jag kratta klart på framsidan. Och sen måste jag hinna hämta hit mamma på fika oxå. Jag jobbar ju nästa helg och med mina mastodont pass så kan jag inte. Så jag får nog lämna återbud till Eva. Men jag har ju semester om 3 veckor så då kan vi passa på, då är jag ju leeeedig och har inga tider att passa 🙂 Hoppas att hon inte blir för besviken, tycker inte om att göra äldre människor besviken, inte nån men det är extra jobbigt med äldre.

Igår krattade jag framför huset och på sidan mot Lunden. Vi har ju inga träd på gården så det är inte nu så mycket att kratta mest hundskit och inte det heller så mycket för Danne är rätt flitig på att plocka upp efter Roffe. Det fanns lite löv och gammal gräs men det blir ju så mycket finare när man krattat. Så nu ska jag ta på sidan mot grannarna. Och sen litegrann på baksidan.

Tvättat och gjort lite sånt igår, idag tänker jag att jag hänger ut tvätten, det luktar så gott när jag man har haft tvätten ute. Oooh kan ni tänka det börjar bli sommar ❤

Det var inte lika varmt igår som det var i fredags men det var ändå sol och det gick att ha shorts. Vid halv 3 hämtade jag upp Raija och vi for till gruppbostaden och till vår 80 års fest. Maten var super, tårtan helt otroligt god. Vi tog catering av Tina, det var verkligen super mat. Måste komma ihåg att säga det till henne.

Savannah har åkt med Spolanders till Värmland, till deras stuga där. De ska var där i 10 dagar, så härligt. Hon har skikat filmer och foton. Så underbart det ser ut, mycket grönare än här och de hade 20 grader varmt igår. Hoppas att allt blir bra där.

Ja ja nu in på facebook en sväng, sen kolla ut lite nya låtar till mina pass nästa vecka. Det blir ingen Strong för jag jobbar kväll, jag har inte längre tjänstledigt alla mina pass.

Ha en fiiiin dag

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: