Upp och ner, fram och tillbaka

Kl 06.30
🌤 7°C

Helgen har varit lugn och härlig, promenerat med Roffe, umgåtts med barn och barnbarn, varit ut och ätit med mamma, Annika och Tomas. Hon älskar Mamma Mia på Lei Lani så det blev det. Hon sa att hördu det här var gott! Vi har planerat hela sommaren att gå på Lei men det har inte blivit. Men nu så blev det oxå gjort.

Det var så härligt väder igår men kallt, jag frös om händerna och om jag blev stående så började jag frysa direkt. Det var en riktigt elak snålblåst!

Som vanligt klickar ni på bilderna så öppnas hela bilden.

På lördag var jag förbi hos bästa finste Freya. Jag hade lyckan att få ha med mig min fina underbara Alicia. Hon är så duktig med småbarn, helt otroligt. Freya avgudar henne, inte har man nån chans när Alicia är med. Då får man observera på håll 🙂

Balder har börjat få svart nos, vi upptäckte ju att en rand började komma på ovansidan för några dagar sen nu har nosen börjat mörkna så får se blir den svart. Skulle vara fint, vitt ansikte med svart nos. Lägger ut bilderna igen från och sen gårdagens bild så ser ni hur snabbt den mörknar nosen.

Bilden var inte den bästa men så mörk börjar nosen att vara.

Annars är han en fin katta, inte så kelig med oss människor, jo han kommer ibland men väljer någon av djuren. Han är ju ovan människor. Han får ta den tid han behöver har jag tänkt, jag vill inte tränga mig på honom. Han kommer väl när han kommer, när han beslutat sig för att vi inte är farliga.

Jobb hela kvällen så inget pass. Det är här min minskning av passen kommer inte. Jag jobbar ju i och för sig så jag blir inte ledig. Men det blir ändå lite mindre stress i och med att jag inte måste hitta tid till att gå igenom passet, lära mig en ny korre osv. Nä nu ska jag in på facebook en sväng och sen ta tag i dagen.

Simma lugnt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: