Vad paff jag blev

Kl 06.00
☁️ 6°C

Vaknade av att Balder härjade järnet, han älskar sin tunnel, har rusar igenom den hoppar och studsar i den, gömmer sig i den och sen attackerar han de andra katterna. Han har så roligt med den. Nu ligger han och vilar i Finns fluffsak. Han har så skönt i den. Finn brukar krypa upp och lagga sig bakom honom så myser de där ihop, tvättar varann och spinner. Ibland går Balder över till Roffe och lägger sig med honom. Det går så bra mellan djuren. Att han inte sen tyr sig så mycket till oss är mindre viktigt, det kommer. Han är ju inte van människor.

Igår var vi till Seskis och kollade på ett hus, jag jagar ju stuga där. Men men men…. det var för övrigt ok, givetvis mycket att göra, golv som behöver bytas, mycket konstiga snickerier….. på vindan hade det kommit in vatten på ett ställe, men det var inte så farligt, dörrar till garderober som inte gick att öppna just i det rummet, liiiite misstänksamt, rören var mycket underligt dragna, men vattnet var frånkopplat så det var ju positivt, inget hade frusit sönder…. kattvindarna var torra och fina, de såg nästan nystädade ut. Men då öppnade vi dörren till källaren, den satt fast av fukten….. det bara sprutade måla när vi öppnade den. Där var det katastrof! Det har varit så mycket fukt i väggarna och sen har fukten trängt igenom och kommit in och där har sen vattnet avdunstat och det blir saltkristaller,. Det var både mögel och väggarna var håriga av kristaller! Det såg hemskt ut. Jag ska fota på måndag och skicka till dom så de har färska rapporter på det hela. Så synd att källaren var så nedgången…… det kunde blivit nått av det huset annars. Taket saknade tegelpannor på vissa ställen och vindskivorna hade ruttnat sönder så takpannorna hade börjat lossna på en sidan. Det måste ju åtgärdas på en gång. Så det huset blir det inte :/

Idag blir det lite tvätta, lite städa och ut och prompa med Roffe. Men sen tar jag nog det lugnt. Inget pass imorgon, jag jobbar och på torsdag ska jag till Sunderbyn med mamma och sen har jag faktiskt stor seans på kvällen. Så strong passet är inställt. Jag var så förberedd på att ha pass imorgon och tänkte att jag måst ta ut låtarna till nästa vecka… så var det inget 🙂

Ja jag måste göra warm up till kidsen. Sen sätta låtarna till Gold iordning, har ännu inte gjort det 🙂

Simma lugnt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: