Påsken snart över

Kl 06.15
🌥 1°C

Igår, Påskdagen- uppståndelsen, idag, Annandag påsk- Idag möter Jesus sina lärjungar på olika sätt. Detta fortsatte han att göra, han fullföljde sitt verk och efter att ha gett sina lärjungar uppdrag att gå ut i världen och missionera och välsignat dom så upptogs han av herren till himmelen 40 dagar senare, Kristihimmelsfärdsdag. Mycket förenklat men typ så.

Igår blev det inte många knop, jag var och körde mitt pass, hela 4 personer var vi, men vi kämpade tillsammans fram till slutet. Sen var det bastu och så tog jag ut Roffe på en prommis. Vi passade på att hämta mamma ut på en glass på torget. Det var ju så härligt väder. Så det blev en liten rundvandring med mamma oxå.

Efter det var jag på Tamppis en sväng, glodde runt där, vad konstigt att åka över utan att köa, söka fram passet i telefonen och visa på gränsen. Såg att kurerna där du kunde testa dig ännu är kvar, undrar om man ännu kan gå in där och göra en test? Skönt var det iallafall att slippa det Hoppas nu det inte kommer tillbaka mer, nu ska vi väl kunna tänka att detta är över.

Veckans jämförelsebilder!

Det har ju faktiskt smält litegrann, jag tyckte inte det gjort det alls men när jag tittar så jo, det har det ju, det har sjunkit lite och på altanen har det dragit sig tillbaka rätt mycket.

Sen var det soffan, tv resten av kvällen. Sov lite bättre i natt n vad jag gjorde natten innan, skönt. Jobbet kallar in mig idag, kl 12 börjar jag jobba, jobbar till 16 sen är det tjänstledigt för pass på kvällen 🙂

Simma lugnt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: