Lite små trött

Kl 06.30
☀️ 0°C

Var lite seg när klockan ringde så jag ställde om den några gånger. Skönt, jag sätter den ofta att ringa 30 minuter innan jag tänkt kliva upp för att just få snooza. Sovit dåligt de sista tre nätterna…. imorgon är jag ledig så då kanske natten blir lite bättre när jag vet att jag inte har något att göra, jag får klica upp när jag vill.

Passet igår gick kanon, startade om en låt, en låt vi dansat länge och så strular jag till hela början!!! Jag blev så sur så jag startade om den efter några sekunder och då gick den perfekt. Men annars var det ett bra pass. Vi blev faktiskt 11 stycken, fantastiskt kul! Det är som skillnad från att vara typ 4 som vi varit nångång. Till dagens pass vet jag att några från Gold kommer att stanna, de har inte bokat sig men jag sa att det finns plats, tror jag har 6 eller 7 gula par över. Min axel är inte ännu ok så jag får nog som förra veckan växla mellan gul och lila sticks. Jag har kört nått pass med enbart de gula oxå. Så får se hur det blir med den. Vi har ju detta som klassisk arbetsskada på jobbet, det är några som är opade för inflammerad slemsäck undrar om det var så det hette i axeln, 30 års dunkande i axeln gör sitt. Jag har ju känt av det i några år nu men nu sista tiden har det bara blivit värre och värre.

Solen skiner från en helt molnfri himmel, underbart, hoppas snösmältningen oxå tar fart. Nu är jag så less på denna snö, jag vill att den ska försvinna NU! Ja ja nu uppdatering av facebook och sen blir det korrar. Måste hämta en ny till toningen oxå idag. Hittade en igår, det var ingen toning låt men jag ska göra om den. Byter ut salsan vi haft, den var ju för just axlar och överarmar, så jag ska göra om lite där så jag får den som jag vill.

Simma lugnt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: