Sköna söndag

Kl 07.00
☁️ -3 °C

Oh vad skönt, steg upp kl 07, laddade en brasa i kaminen, satte mat och nytt vatten åt djuren och sen satte jag mig med mitt kaffe vid datorn. Mari kom förbi, roligt, det är alltid roligt att prata med henne en stund. Och fast att det är länge sedan vi pratat så är det som om vi upptar samtalet från igår. Så nu är jag tillbaka vida tangenterna igen.

Igår körde jag mitt Strong pass, Bejan och Pian var oxå med, så roligt. Det gick jätte bra för dom båda. Var en sväng till Nina Ojala, de har ju flyttat tillbaka till Happis efter 2 år i Torneå. Jag var där nästan två timmar. Kom hem kastade mig i bastun och så for vi till Rasmus och hälsade på. Satt en och en halv timme där. Så roligt att hälsa på hos sonen en stund.

Jag har ju gjort ett litet inlägg på facebook om vad jag tycker om vår arbetsmiljö, hur politikerna ställt till det för oss inom vården. Länkade till bloggen och mitt inlägg här. Nu har ialf två politiker svarat, det är jätte roligt. Men det roliga är att an genast för höra att vi borde bli politiker själva istället för att gnälla på facebook. Men man behöver ju inte bli politiker bara för att man har en åsikt, bara för att man tycker något. Men det är roligt när det skapas en debatt iallafall.

Annars var det inte så mycket mer igår, Bejan och Annika var förbi en stund. Jag kollade tv och gick och la mig vid 24 men somnade först 02.

Be safe out there

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: