Äntligen!!!

Kl 06.30
☁️ -4°C

Inlägget fastnat i utkorgen igen! Detta är gårdagens inlägg, alltså 2022-02-06

Klev upp efter 06, satte nytt vatten åt alla djur, mat och Roffe och Finn, Ellen hade nya frön. Brukar sätta mat direkt på morgonen, ingen av dem äter då men då kan de ha lite mys om de vill med en tugga här och där. Men det de gör på morgonen det är ju att mysa framför brasan när jag tänt den. Då ligger de båda två där.


Äntligen får jag träna, idag blir det STRONG Nation, jag hade ju tänkt att jag hinner få in ett nytt block men faaan det hann jag inte, det var så mycket med kids och två nya warm ups så det blev inte. Men nu vet jag vilken det blir så jag ska börja skriva idag, så kör vi första nästa söndag. Det blir bäst att börja med Low, då har de gjort det och kanske har något av det i huvudet. Sen kan jag ta övningar från low ifall det behövs i base/max passet. Men det ska bli så roligt att få köra idag, jag har ju varit i vila i över en och en halv vecka nu!

Igår hade vi ju snö så utav hellvete efter stormen. Tänkte på Danne när jag klev upp, alltså slungan är sönder och det är en vall som är 1,50 bred och garanterat närmare metern hög! Så jag raggade tag på en traktor, Gärre kom och tog bort vallen. Så skönt!

Dansade igenom mina nya warm ups, det behövs lite korrigeringar men det fixar jag under dagen idag. Sen ska jag dansa igenom kidsens korrar idag tänkte jag och morgondagens pass….. mycket som ska hinnas idag 🙂

Var till Annika och Tomas igår, vi käkade där och kollade mellon. Pian och Bejan var oxå där. Danne var inte så road, han passade på att sova på golvet en stund. Han och Tomas är väl inte så brydd, ja nå inte jag heller. Kollar sällan och aldrig alla deltävlingar, tycker dom är jobbiga men sen kollar jag nästan alltid eurovisionen om jag är ledig och hemma. Men Annika har full koll på tävlanden och allt möjligt 🙂

J ja nu ska jag in på facebook och göra uppdateringar, sen fixa frillan och så köra igenom Strong, det är ju över två veckor sen jag haft det sist 🙂

Be safe out there

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: