Underbart väder

Kl 06.15
💨 0°C

Steg upp strax efter 06, gjorde eld i kaminen och drack en kopp kaffe. Rasmus kom hem och vi surrade ett bra tag. Han gick ner och la sig och jag satte mig vid datorn.

Pia kommer strax hit och vi tänkte ränna lite på stan, jag tänkte försöka hitta en overall till Alicia sen måste jag titta på vad jag kan hitta åt Freya och så har jag Dennis, sen är allt klart ❤ Nästa vecka har jag sökt semester från jobbet, jag har tagit ledigt från alla pass förutom toningen på tisdag. Jag tänkte baka och göra mer jul här hemma. Jag hinner inte annars, är jag inte i lokalen så är jag ju på jobbet. Mina pass börjar ju oftast så tokigt så man hinner inte göra mycket före dem heller, vi börjar ju mitt på dagen oftast. Ja ja nu ska jag fixa frillan för snart är syster yster här 🙂

Be safe out there

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: