Avslutning på Gold

Vi hade ju vår avslutning på Gold igår. Det blev ett super pass med lite låtar från förr och lite av Mias favoriter. Vi startade timmen med att hedra Mia med en tyst minut, vi tände ett ljus och satte det på Mias plats där hon brukade stå, rakt framför mig. Det spelade ingen roll var vi var, ute eller inne, på Seskis eller på Fysioteket så stod hon alltid på samma plats. Det var Mias plats. Så där fick hennes ljus brinna medans vi dansade. Sen när Mias absoluta favvo kom så tappade jag bort mig helt på ett ställe så säger Ida och skrattar -Anna om Mia hade varit här så hade hon vetat exakt vad vi skulle göra och pekar finger åt mig. Hon är bara för härlig Ida ❤ Efteråt var det sedvanlig fika, frukt, dricka och utlottning…. fast i år slog jag till med lite onyttigheter oxå, kakor och chokladbollar 🙂

Min blomma var som vanligt vacker, Åsa är den skyldige som varje år gör dessa vackra kreationer, vad vore min jul utan deras blommor och detsamma med sommaren, blomman startar min sommar, jag är så tacksam för mina zimbisar ❤

Så nu till nästa termin så blir det lite förändringar, kollat i gruppen och det är OK för de flesta, vi kör bara tio veckor, nån ville ännu ha 15 men det var inte många. Jag tänkte att så länge denna pandemi rasar så får det vara så, det var 5 borta igår oxå och så har det sett ut hela terminen. 5-8 borta varje gång, ibland färre och ibland tom fler. Många har varit sjuka och då stannar man hemma, helt riktigt, sen har jag folk som har andra sjukdomar som inte ens tar risken. Så så fort det började öka med covid så blev de hemma, helt förståeligt. Så nästa termin sparkar jag igång Zumba Kids igen, yeeeeeee, det ska bli roligt ❤ Förberedelserna är igång, låtar har börjat tas ut, lekar tittar jag på, kollar in grejer överallt vad jag kan använda till kidsen. evenemangen med datum är ute. Det här blir kul!

Ha en underbar jul alla Zumbisar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: