Zooms första vecka!

Sista jobb dagen sen ledig i dagarna 3. Igår blev det inte så mkt annat än vara hemma och jobb.

Denna vecka för precis 1 år sedan så körde vi vår första gratis prova på vecka på ZOOM! Som vi tjorvade och slet innan vi fick allt att funka, wifit i huset klarade inte av vår streaming, jag hade så mkt appar och annat i min mob så den störde när jag använde den som modem fast att jag stängt och loggat ut men nått kom alltid emellan, den tjorvade med att hitta datorn, nå jag tog min gamla rensade mob och använde den som modem, det funkadw klockrent! ALLT strul med min nya mob har fått sin förklaring för ett par veckor sedan, den stod på 3G!!!

Zoom var verkligen vår räddning, vi gick kunderna att stanna, de ställde verkligen upp för oss, de hjälpte oss på olika sätt. Men vi kämpade oxå för att få dem att stanna, att våga prova zoom. Vi hade tom event jag och Nina ihop, vi live sände utmaningar, vi hade adventskalender, vi hade en ”lucka” varje dag, inte då med live sändning varje dag men något att göra varje dag. Jag gjorde test inloggningar med alla som vill ha hjälp, lärde dom hur de skulle öppna länkarna, olika kunder ville ha länken skickad till olika ställen, en del på mail eller messenger och andra på sms, jag la upp ett pass och vi loggade in hemifrån utan någon stress, lärde dom var allt finns, hur man ska göra, supportade hela vägen. Jag fanns tillgänglig på mobilen hela tiden tills passet började, ibland väntade vi in nån som jag såg hade lite strul, vi kunde starta någon minut sent bara för det.

Vem hade trott att det skulle bli så länge… vi var enbart på zoom fram till i juni tror jag vi sände dubbelt, både live och folk i lokalen under hela sommaren och i slutet på augusti tog vi bort zoom. Det är ju som helt annat att köra IRL förstås, en helt annan energi. Jag får ju en massa tillbaka direkt, de får energi av varann, direkt. Nu hoppas vi att denna 5e våg uteblir här i Haparanda. Zoom öppnade verkligen nya möjligheter för alla. Man kunde helt plötsligt delta i urbildningar, event osv hemifrån runt hela världen, fantastiskt. Även om zoom är kanon och jag saknade det tom lite grann så är ju verkliga pass nått helt annat.

Börjar jobba 07 och efter det blir det Strong Nation kl 18! Så jäkla roligt!!! Men nu lite frilla, facebook och snart iväg till jobbet.

Be safe out there

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: