Savannah blir 16 år <3

Kl 06:30
☁️ -3°C

Idag fyller min bästaste lilla flicka 16 år!!! 09.15 kikade hon ut på oss, hon var som ett litet troll, mörkt hår som spretade åt alla håll och kanter, så sööööt ❤

Idag blir hon alltså 16 år gammal, tänk 16 år! Livet med henne har varit så roligt, så fylld av fart. När hon var liten så var hon världens roligaste unge. Kolla gärna under fliken tokigheter och välj det i kategorier oxå så får ni fram lite roligheter hon sagt och gjort genom åren.

Men livet var inte alltid varit så lätt för henne, med åren blev hennes ADHD tydligare och tydligare, hon fick svårare att förstå situationer, människor, sina vänner, de förändrades, kompis gänget förändrades och det är något som varit jätte svårt för henne. Hon missförstod och hon blev missförstådd. Hon blev utfryst av sina kompisar, de konspirerade och skickade både skriftliga och röstmeddelanden till henne som var allt annat än snälla. Hon var så ledsen många gånger för att de ljugit, talat om att hon hade så fula byxor eller fel färg på dom, de uteslöt henne från discon och allt möjligt. De talade om för henne i 9an förstår ni, då man kanske tycker att de är lite smartare, en av hennes bästa vänner sa – Du ska inte tro att du bara kan komma hit och sitta, du får ju sitta med mobboffren. Åren 6an till 9an var jätte tuffa år för henne så jobbiga att hon inte ville leva.

Men vi har kämpat sida vid sida hon och jag, vi har sökt hjälp, vi har gått på otaliga samtal genom åren. Jag har varit jälva stenhård, ser jag att något inte funkar så är jag där och jag pekar med hela jävla armen! Det är bara några veckor sedan jag fick göra det igen. Hon har ju slutat på Gräns och börjat på Tornedalsskolan. Jag skyr inga ord, jag tänker inte på att de kanske tar illa upp av det jag säger. Jag vet hennes rättigheter och jag kräver att de ska funka. Det är hennes framtid jag slåss för.

Nu i sommar började hon ta tillbaka rätten till livet, hon började hitta tillbaka till glädjen, allt började att vända på allvar. Nu pluggar hon upp sina betyg, hon vill ha en utbildning, hon vill har ett jobb. Hon ser på livet med framförsikt och vill göra det bästa av allt. Hon tog epa kort och köpte en epa. Jag beundrar henne, hon är stark, målmedveten, modig och tuff!! Jag älskar dig min gumma.

Idag väckte vi henne som vanligt med fika, sång och paket ❤


Be safe out there

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: