Helgen är klar

Kl 06
🌤
10°C

Skönt att vara ledig idag. Jobbat helgen 07 varje dag och detsamma igår. Så idag vaknade jag av ett ryck kl 05 och trodde jag försovit mig. Stiger ju upp kl 05 när jag börjar 07. Så jag sov en timme till och klev upp och såg till att Rasmus stiger upp. Han fick jobb 2 veckor till på Renhållningen, sååååå bra. Han var lite deppad förra veckan när han inte jobbade. Ja sa han till mig en dag om allt hade varit som det ska så skulle jag varit å jobbet nu. Det är bra att han får jobba.

En härlig dag igår igen med plus 18 grader, solen värmde riktigt när vi var och promenixade från jobbet. Jo jag såg 3 killar ute fr skolan, papper och pennor i händerna, typ 7or. 1 killen, ledaren av de tre sparkade ner hängrännan på Amanda huset. Jag ropade till, vad gör du, det där var väl onödigt! Jo säger han, jag sa att sätt upp den då, Näää svarar han och går vidare, kaxig utav bara den! Jävla skit ungar, tog foton på dom så jag vet, tänkte fråga runt lite! Det har ju varit varmt igen de sista dagarna och det blommar i jordgubbslandet. 1 färdig gubbe hittade Alicia.

Ja ja nu ska jag börja gå igenom mina korrar, sen tänkte jag ta sommarens sista bad i spaet innan vi börjar ta ner den. Sen är det nästan för kallt att stiga upp man fryser halvt ihjäl innan man fått på sig en handduk och kommit ur den blöta bikinin.

Men nu först frillan, facebook, fika och sen startar vi dagen ❤

Be safe out there

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: