Vilket ös

Alltså vilket ös det var i lokalen igår. Vi sjöng, vi skrek och kämpade sida vid sida till den sista tonen på Tusses Voices. Toning verkar ha blivit ett populärt pass, det var fullbokat redan dagen innan och igår var det ett tag 4 på väntelistan. Jag hade tom 16 vet inte om det råkat bli 16 på det passet bara, 15 tar vi in annars just nu. Vi hade ju tänkte höja till 20 men valde att vänta med det tills vi vet var pandemin tar vägen i höst. Nu sa flera att jag har bokat mig klart till nästa vecka en del har bokat det de ska gå i en månad framåt. Vi pratade om det, jag sa att det är ju bäst att boka sig klart på de pass man vill ha sen kan man ju avboka sig om man inte kan komma.

Idag blir det inga pass, onsdag är min pass off dag 🙂

👁

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: