Nu kom hon <3

Kl 07.30
☁️
16°C

Äntligen får jag skriva om det, jag har blivit farmmor igen! Denna gång till en liten Freja ❤ Hon är så söt, jag ser alla möjliga personer i henne, Nettes näsa, stora ögon samma form som både Petra och Nette, Jonte och Dennis kring munnen fast i vissa miner ser hon ut som morfar Anka, Alicia påminner hon oxå om, samma hår som Jonte hade, exakt samma färg och allt vad jag minns. I fredags vid 20.30 behagade damen kika ut. Nette stackarn har gått med värkar i 40 timmar! Första dagen var de hanterbara och de åkte in å kvällen för då började dom bli tätare. Hon fick då när de kom fram morfin och nått annat så hon skulle få sova. Men sen på morgonen så startade det igen, på dagen väldigt kraftigt och hon fick epidural. Den tar ju bort smärtorna och hon såg bara på skärmen att oj nu har jag sen stooor värk. Sen kopplade de ju bort den och krystvärkarna startade. Efter det tog det 10 minuter så var hon född ❤

Freja

Välkommen till världen älskade unge ❤

Fammos andra hjärta sov ju över här från fredag till lördag. Så igår badade hon länge av och till, hon testade stor poolen men det var bara 22 grader, jo hon var i till midjan men doppade sig inte helt. Hon beslöt sig för att bada i den lilla. Jag tänkte ju avvakta i och med att de hade lovat varmt att jag kanske kan gå i en sista gång. Men när Alicia oxå valde den lilla så satte jag den stora på tömning eller jag och jag Danne satte den på tömning. Sen började städandet och sköljandet av alla grejer och det är inte lite! Presenningar som ska sköljas och tvättas, all skivor markisolering, betongmattan och den är så stooor, tvätta av poolen, allt ska torka, då är de bra med sol och lite vind då går det fort. Jag hade lite avbrott hela tiden, Dennis kom och hämtade Alicia, lite prat och lite kaffe, tillbaka till poolen, plugga med Savannah, tillbaka till poolen, Jonte och Nette kom förbi och visade upp lilla Freja till fammo, tillbaka till poolen, äta med Rasmus, tillbaka till poolen. Vek in poolen till vinterförvaringen efter jag Rasmus varit på Lei sköljde några presenningar, knölade in dem i studsmattan för att torka, sköljde den största och tvättade av den, den skitigaste för den har legat mot marken och hängde upp den över gungställningen. Tog sen en paus och for till Jonte med lite grejer som han hade här. Pratade med dem en timme och tittade på den lilla sötaste flickan och sen drog jag iväg hem och knölade in även den stora i studsmattan. Hade precis gått in när Danne kom hem från jobbet! Puh då var det gjort! Den stora poolen är nedtagen så nu får allt bara återhämta sig till nästa år 🙂

Nä nu tillbaka till koreografier, de har lovat regn idag och det är molnigt ute så idag kan jag sitta inne och skriva i lugn och ro. Det enda måstet är städa lokalen men det tar jag ikväll. På tal om lokalen så har Eurogym börjat flytta in nu i Korpens lokaler. Var förbi där igår, det var inte lite grejer som stod där! Kommer nog bli alldelens kanon!

Be safe out there

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: