Skrivit som en galning

Skrev över hälften av alla korrar som jag ska ha till Gold igår morse, fan vad skönt snart helt klar så jag kan bara börja träna in dem. Idag fortsätter jag och gör helt klart, jag har bla warm up kvar och cooldown av någon anledning så tycker jag warm up är såååå tråkig att både skriva och träna in! Cooldoen har jag ett färdigt förslag på men jag tror jag ska göra en egen där men till vilken låt?? Jo nu har Nando släppt en bra version av Svag som bachata….. hittar jag den så tar jag nog den. Jag måste hitta nyta låtar till toningen och fitness zumban oxå….. idag!

🤩

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: