Gäller att ha planering

Kl 07.00
☀️
16°C

Jag tog ut Zumba Gold korrarna igår, denna höst kommer att bli kul! Hittade mycket bra och jag tror jag är klar där med själva låtarna. Hittade även en del till Dance Mixen, hoppas den kan komma igång snart. Vi hann ju bara börja och den blev riktigt poppis så slog pandemin till ordentligt.

Alicia kom och vi badade, den modiga ungen hoppade i stor poolen oxå trotts ynka 22 grader!!!! Sen badade vi i spaet tillsammans ett stund. Jonte och Nette kom oxå förbi på eftermiddan, vi hängade i ute möblerna… fast jag tyckte det blev kallt efter en stund 🙂

For till lokalen, städade där, det var min tur, vi turas ju om jag och Nina så vi tar varannan vecka var. Det är ju inte så mycket nu när vi inte varit så mycket i lokalen, jag har ju varit mycket ute med mitt gäng och i torsdags ställde jag in, Nina har oxå ställt in nått pass pga litet deltagande och så har hon oxå varit ute.

Nu på morgonen har jag hunnit sätta igång poolvärmarna, bytt vatten i alla skålar ut, bytt åt Bamse här inne, slängde i mer mat, plockat ner tvätt, häng upp tvätt och sattit på en ny maskin. Tagit ut dagens låt och skrivit den. Nu blir det hår fix sen mata Larry ut på hans lilla prommis, sen ska Roffe ha sitt och så drar jag iväg till jobbet. Kommer hem på dan och matar Larry igen, Danne jobbar oxå men sedan slutar han tidigare än vad jag gör så då får han ta resten. Har ju pass på kvällen.

Be safe out there

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: