Alltså lite lyrisk

Strong Nation, jag är lite lyrisk, det bara är så bra! Det går så fort och helt plötsligt är timmen slut! Vi växer i antal sakta men säkert, vi blir starkare och uthålligare hela tiden, svetten sprutar, det rann på mina armar igår, tittade ner på mina händer när jag stod i planka, jag var blöt!! Jag vill bara vara så tacksam över alla som kommer, som gillar det, som vill köra med mig, som kommer vecka efter vecka, det är så jäkla roligt!

Var med i tidningen, först fick jag dagens ros i Happisbladet och på facebook under förra veckan som tack för att jag hade zumba kids på förskolorna. Sen kom det ett lite reportage idag ❤

💪

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: