Hoppas på värmen

Solen skiner för tredje dagen då jag stiger upp, men det har inte varit speciellt varmt. Så nu saknas bara värmen! Men de har lovat varmare först var det till nästa vecka men nu ser det ut som att det blir under helgen redan.

Ledig i dag och hela helgen, underbart skönt, så idag blir det att dammsuga golven och städa gojburen, sååå jäkla dammigt och skräpigt! Så när jag är klar med mitt dator göra så blir det att hugga tag i städandet. Delar upp det under helgen, gör allt på förmiddagarna och på kvällarna så kan jag vara ute under dagen.

Det har ju varit lite drama här i veckan, i onsdags var det en knivhuggning på Stationsgatan, en häktad, en skadad, det ryktades om att han var död men jag hörde att han sen ändå låg på operationsbordet och att det gått bra, skönt för alla inblandade, även för gärningsmannen, de var vad jag förstod kompisar men han hade tydligen inte sovit på 5 dagar, förmodligen drogad, hur fan lyckas man annars med det så det slog väl slint.

Igår var det en ny attack men den var tydligen nere på stranden i samma hus som Dennis bor, men polisen stod även utanför huset efter Stationsgatan…. en del pratade om hämnd från onsdagen men de var ju polare så det låter inte som det. Ja ja det är iallafall inte klokt när det händer såna här saker.

Det går framåt med vårt takbyggande, snart är det bara att lägga själva taket, stommen är på plats! Härligt, jag har varit lite orolig eftersom jag vet hur Danne är, det tar tid och det ska mätas och funderas och ritas och provas och mätas och funderas igen….. men nu så, nu är den snart klar. Jag har ju legat på som en slavdrivare, jag har varit dö nervös att det inte blir klart fram till vi ska ha Rasmus student, vi måste ju sitta ute och det kan ju regna! Men nu så kan jag nog slappna av 🙂

Idag blir det Kalix med Savannah, ska till Gramgården och köpa papper till lokalen och sen tänkte jag att vi går på Chili och tittar, hon ska ha en kjol och nå blus till sin avslutning.

Be safe out there

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: