Håller på att joxa

Joxar med min nya flik, nu har jag fått dit den och under kategorier, man måste ju välja rätt kategori oxå under drop down listen för att alla inlägg som inger under den ska visas. Hittar inte inlägget om Exo, men jag vet att jag mådde jätte dåligt av att ta bort honom. Jag åkte ensam dit, jag ville inte ha med mig någon, jag gjorde det själv, det var bara han och jag i slutet. Exos problem var att han pinkade överallt. Om jag hade varit och handlat och ställde kassen på golvet medan jag pckade in varorna så hade han hunnit pinka på den, om någon hängde en jacka över stolen så hann han dit, saker som hamnade där de inte skulle vara osv. Jag ville ha en ny soffa, för vår gamla hade Nellie tuggat sönder, jag mötte den i hallen en dag när jag kom från jobbet. Hon hade dragit runt den i sitt ivriga tuggande. Men jag hade inte kunnat köpa en ny pga av Exo, han hade pinkat in den massor med gånger från alla håll och kanter. Sen hade en sprungit in i en stubbe något år tidigare och smällde i bakbenet (höften) i den, så han haltade alltid lite då och då, han kunde inte gå längre promenader, jag fick tom ringa skjuts ibland för att han inte kunde gå på sitt ben. Veterinärerna tittade på det men hittade som inget egentligt fel på det heller. Sen var hans mage urdålig. Vi provade massor med olika foder men han var dålig i magen för det. Alltid lite bättre ett tag men sen var det samma visa igen. Han har ätit en dörrmatta i sina yngre år och spytt ut den så jag vet inte om den förstörde något i hans tarmsystem. Han luktade så illa oxå från pälsen och har man dålig mage så kan det vara en orsak. Men jag mådde extremt dåligt utav att ta bort honom så det kan vara en av anledningarna att jag inte klarade av att skriva om honom. Jag kände att jag inte gjort mitt allt tror jag. Men jag ska göra en liten samling om de alla som inte finns med på bloggen med foton så man kan se dem iallafall. Så det är vad som är på gång just nu.

Vi var till Alicia igår, hon har ju fyllt 5 år så Dennis hade lite bjudning igår. Jonte och Nätte var oxå där samtidigt som vi systrar så det var riktigt trevligt att få prata lite med dom med.

Be safe out there

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: