Kört Gold

Jag har kört Gold igår, körde igenpm de flesta låtar 3 gånger. Idag fortsätter det. Allt eftersom man dansar kommer man på var an behöver göra lite förändringar, nått steg, lägga till ta bort, ändra osv. Det kommer att bli roligt, det är en kulig lista.

Den 23/3 var vi ute första gången förra året, vi var då på IKANO parkeringen och där var vi fram till slutet på Gold. Det är inte lätt att dansa på asfalt, man måste tänka till lite på hur man sätter fötterna, att man lyfter lite extra. Men vi har ju som inga andra val, just nu. Nå vi kanske inte blir så många så vi kan vara inne. Vi får se

🌞

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: