Sjukskriven

Sov oroligt natten mot onsdag, låg och funderade på varför jag inte kan andas. De hittar inga fel, lungröntgen var bra, spirometrin var bra, hjärtat var bra, mina prover var bra men jag får inte luft som jag ska….. då kom jag på det, det kan ju vara corona. Nå jag ringade Bäckman på onsdag morgon och frågade henne vad hon tycker ska jag beställa en test. Ja vi var överens om det. Hon fixade en tid till mig. Igår morse hade jag redan fått provsvaret, ingen corona eller någon annan influensa heller…. nähä inte det heller. Då hade man ju kunnat förvänta sig att det blir bättre med min andning. Min hjärtläkare från Kalix ringde igår, hon sa att hon nu gått igenom allt och allt är bra och frågade hur jag mådde. Ja sa jag jag mådde bättre direkt efter hjärtinfarkten än vad jag gör nu! Nu blir det stress ekg den 23/2. Jag sa att min läkare här i stan beställer ett arbetsEKG men det förkastade hon direkt, jag är cardiolog och jag bestämmer vad som ska göras, ett stress ekg är mycket bättre! Ja ja nu blir det det så då får vi se. Funderar själv om det ändå är nån allergi med, Savannah kom i bilen igår och hade besprutat sig med Tindras parfym och den tålde jag uppenbarligen inte! Jag hostade som bara den så fort hon var i närheten.

I helg är det jobb, semester på söndag, vi kör ett Alla ❤️s dags pass på House of Joy. Det ska bli roligt. Så min arbetshelg blir iallafall lite kortare 🙂

Be safe out there

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: