Äntligen lite mer energi

Äntligen kände jag lite mer energi igår iallafall. Jag har ju haft så tungt med andningen länge nu men det kändes lite bättre igår under passet. Jag har börjat juica varje morgon och kväll. Det är faktiskt bra tror jag, jag blandar allt möjligt och kör det i mixen. Det blir en gröt men det funkar bra. Jag äter det sen med sked och det är väldigt mättande plus att det er mig energi och allt det som jag borde äta men inte äter. Men nu går det ner. Så tack Rellu får det tipset 🙂

Passet gick bra, min uppkoppling höll rätt bra igår. Vi var 9 eller 10 st tror jag, det är skit bra för att vara på zoom och Strong Nation. Jag är så nöjd över det. Vi hankar oss fram på House of Joy, vi får ihop till våra utgifter iallafall. Men vi ger inte upp, vi kör vidare. Jag tror vi ändå har det värsta bakom oss, nu siktar vi framåt ❤

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: