Strong Nation

Idag blir det Strong kl 18 som vanligt, det är ju torsdag. Nu ber vi till gudarna att det fungerar med headset, dator och högtalare! Vi har nya inställningar och hoppas, hoppas att det ska bli bättre. Kollade in Ninas pass igår och hon hade inget lagg alls i princip. Så det verkar ha funkat på det men däremot fick hon inte headsetet att funka, det blev en krasch! Men det verkar vara något med hennes dator oxå…. satt och googlade på det med, det kan vara att den inte fixar ljudkortet av nån anledning….. men den klarade ju det andra headsetet? Visst gjorde den det? Kanske hon ska testa det igen. Nå vi ska träffas under helgen och göra lite jox så då får vi testa mer.

❄️

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: