Teknik strul

Körde mitt fitness pass på zoom igår, lite teknik strul men det gick att genomföra iallafall. Fick inte micken att funka men nu ska jag göra om lite i inställningarna att de inte kan gå in innan jag kommer in. För det är alltid trubbel med att de inte är mutade trotts att jag har inställningen att de inte ska kunna unmuta sig själv! Den blir lite virrig zoom, så instruktören går in först sen kommer deltagarna 🙂 Annars gick väl passet rätt ok, en låt strulade jag som tusan i men det får man väl bjuda på 😀

Nya låtar till ikväll, jag har inte ens dom på papper än, hittade dom just!!! Men det blir nog bra förhoppningsvis och så håller vi tummarna att micken hörs det gjorde den inte igår överhuvudtaget?

🤬

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: