Oj jag har hoppat över

Förstår ni, jag hr hoppat över bloggen i flera dagar och det brukar jag inte göra. Det är den morgon då jag jobbar 07 som jag inte hinner blogga men annars gör jag jag det varje dag. Men nu är det 4 dagar sen jag bloggade sist!

Livet har varit hektiskt de sista dagarna, jobbat, kört pass på zoom. Försökt lära mig det ordentligt och våra deltagare, det har gått mycket jobb åt till det. Många man känner har testat positivt för covid, det har varit mycket prat med folk. Mycket oro bland alla. Men hittills verkar det inte som om man får så kraftiga symtom, de flesta jag känner har haft väldigt lindrigt, ett par lite kraftigare med hosta och feber men inte där heller mer än typ en förkylning. Varje gång man pratar med nya som fått positivt svar så känner man själv… oj har jag inte lite ont i halsen? Känner jag mig inte lite sjuk? Lite feber? Är jag inte onormalt trött? Sen går det över efter ett tag och man inser att det bara var hjärnspöken. Men termometern har varit framme flera gånger och jag håller koll på min kropp! Känner efter hela tiden. Men man kan ju vara sjuk utan symtom oxå. Man vill ju inte smitta någon annan heller.

Ja ja nu kallar jobbet, helg jobb framför mig. Vi har haft utbildning i Hälsoschema…. jobba kortare pass men fler pass!! Jobba där det behövs, lägga bemanning efter hur det ser ut under perioden, byte av schema var 4e vecka. Det ska vara hälsosamt, vem vill jobba mer och vara mindre hemma med sin familj, ha mindre fritid? Vem vill byta schema stup i kvarten? Vem är det bra för? Jo de som säljer sina tjänster för det är dom som ska göra detta inte kommunen själv så klart. Så vad kostar inte det att ta in ett sånt bolag? Nä fan nu blir jag förbannad igen!

Be safe out there

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: