Covid 19 fanstyg!

Alltså det händer grejer, det har bara exploderat i Happis! Jag vet hur många som helst som är positiva nu. Snart upp mot en 20 stycken och jag känner inte hela Happis! Alla är oroliga, förståeligt, jag är själv lite små nojig! Jag aktar mig, håller koll på kroppen, känner efter. Nu har jag klarat mig från svängen på House of Joy jaha nå då kommer det via arbetet och privat! Ja ja det är bara att göra sitt bästa, inget annat kan man göra. Ibland har jag tänkt, det vore lika att få det då, så behöver man inte tänka sen. Man är ju immun ett litet tag iallafall. Men sen vet man ju inte hur det slår just på en själv. De flesta jag känner har inte haft desto mer symtom men det behöver ju ine betyda att det blir så för mig! Jag kan ju bli redigt sjuk, det vet man ju inte.

Ja ja nu ska jag klä på mig och fortsätta mitt städande… idag får det blir vardagsrummet och skafferiet, sen ska jag byta i sängarna tänkte jag.

Be safe out there

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: