Fortsätter virtuellt

Har inte hunnit blogga alls på några dagar men det har hänt så mycket! Jag kör ju nu virtuella pass och det har funkat jätte bra. Det är ju inte så många än men det kanske tar sig som mordbrännaren säger. Roligt har vi ändå, vi som är på skärmen. Nina kommer oxå gå över till virtuellt, vi ska gå igenom det i helgen. Jag har ju Rellus filmer oxå så det blir nog bra.

Körde ett extra toning pass i torsdags, jag har inte hunnit testa hur det blir med Strong än. Men tänkte att jag ska hinna med det oxå, kanske till nästa torsdag. Men toningen är uppskattad, fick positiv feedback efter torsdag och ändå var inte mina inställningar helt ok. Jag märkte att något blivit med kameran….. jag provade en annan kamera (som jag inte tog ändå) och jag vet inte om det var det som tjorvade om inställningarna lite. Nä nu ska jag göra nästa inlägg och sedan sätta igång dagen

👻

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: