Säger bara WOOOW

Vilken uppstart igår på Zumba Gold, helt fantastiskt!!!! Dom är otroliga mina deltagare. Vi blir en grupp på ca 30 stycken. Låtlistan är ju alltid det som jag oroar mig för, är det för svårt, för snabbt? Har den en bra blandning osv. Men den togs emot med storm igår, jag är så nöööjd. Passet gick även för min del kanon, det var väl någon tabbe men inget farligare, inga bläckor.

Direkt på det så körde jag Zumba Toning/ Body toning, där fik jag däremot total släpp i en låt. Men det gick bra ändå. Jag hade några som körde dubbelt och de fixade det galant. Så nu ser vi fram emot nästa veckas pass ❤

☀️

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: