Helgen

Det har varit en effektiv helg. Jag har hunnit köra igenom mina zumba program, både Gold och Dance mixen två varv. Sen har jag tagit in spaet, det är ju lite göra med det med. Tvätt utsidan, släppa luft, tvätt insidor, sen ska det ju torkas och vatten som kommit in i ringarna ska ut så den inte fryser sönder. Sen alla grejer som ska stuvas undan! Ja värmemattorna kom in i förrådet, slangarna och allt har hamnat på sin plats, spaet ska vi flytta på när vi fyllt förrådet till hösten. Danne har nu sina verktyg där oxå medans han bygger altanen, sågar och sånt som inte ska bli blött. Men snart är de ute så då kan vi ta ner spaet och ligga på stolarna. Den ligger nu uppe på markisoleringen, jag har försökt stötta upp dem så det inte ska tryckas sönder av spaets tyngd men sen tar vi ner den så den får hänga lite friare. När man pakar vårt förråd så måste det göra i rätt ordning så att allt får plats 🙂

Annars har Alicia förstås varit en del, vi har promenerat med hundarna, sprungit i ös regnet, hon har byggt stopp i avloppet och väggar på vår altan medans Danne snickrat. Vi har hunnit med Apan både fredag och söndag. Det är så skönt att vara i stallet, det är rogivande.

Det har varit en bra helg ❤

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: