Planering?

Jag hade ju en plan på att i helg där jag hinner dansa igenom alla mina korrar till zumba Gold men jag har varit tvungen att vila låret, ingen dans, det är nog jobbigt att bara gå som det är just nu! Knäet har ju oxå börjat ta stryk men det är väl för att jag belastar benet fel för att skydda låret. Nå väl det reder sig nog. Men jag skulle inte ha tid med det här just nu.

😢

1 kommentar (+lägga till din?)

  1. Nina
    Aug 16, 2020 @ 06:55:09

    Det är nog bäst att du vilar benet 😬❤️ så det blir bra o inga komplikationer… Du får torr träna 😂 Sitta och lyssna på musik och dansa i tankarna 😉 så brukar jag göra ibland 🤭

    Ha en bra arbetsdag, jag ska måla 💪 vaknat före fan pga kramp i vaderna trots dubbeldos magnesium… Får väl öka intaget 👍

    Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: