Ont som fan

Alltså jag har så jäkla ont i knäet, tror jag har felbelastat det av lårskadan. Låret är ju fortfarande ont men nu börjar det göra redigt ont på insidan av knäet oxå. Jag har haft värk i det hela dagen igår och vaknat flera gånger i natt av att det är ont. Nå får går med knäskydd idag så kanske det är mindre ont. Det är som ont i alla lägen tycker jag, det känns nästan bäst när jag står rakt upp och ner. Knäskålen är oxå blå och jag har inte slagit i det nånstans, den har bara blivit blå.

Jobb idag, jobb hela helgen, haft min 6 av 7 dagars vecka, det blev en häftig start efter att ha varit ledig så länge. Det enda som känns skönt är att jag börjar tjäna lite pengar igen 🙂

Nå niin fixa frillan och sen iväg till jobbet 07-19 gäller idag och samma tid imorgon!

Be safe out there

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: