Jobbade med listor

Tog tag i Gold listorna igår kväll, nu har jag alla låtar där…. många är nedladdade. Ska gå igenom dom igen, renskriva listorna och sen ladda ner det jag inte har. Sen får vi se hur många minuter jag har, måste jag ta bort eller lägga till. Det blir ju två olika listor, en för morgon passet och en för kvällspasset.

Jag vet inte ännu hur jag ska göra med tjänstledigheten…… jag söker inte ännu för morgonpasset, jag ska se hur det börjar snurra först, finns det nått intresse alls? Kommer någon, blir det mer poppis så söker jag sen. Jag har kollat mitt schema, vi har ju ett 6 veckors. 4 veckor går bra, jag börjar senare där om jag inte är helt ledig. Men sen de följande två, den ena börjar jag 07, då kan jag ta rast och dra iväg. Men den sista måndagen börjar jag 09, så då går det inte. Jag gör så, jag kör 5 veckor, jobbar en och sen 5 igen. Tydligt schema för deltagarna bara, påminnelser om nästa vecka är det inget så går det nog bra det med. Sen får jag se om passet blir mer poppis om det går att klämma in lite mer tjänstledigt. Det är det att jag förlora så jävla mycket på att ta tjänstledigt, det är jävligt dyrt. Men det är enda sättet att jag ska kunna hålla på med det jag gör. Att skaka rumpa får man inte så mycket pengar på så jobba måste jag.

Körde igenom toningen igen, ännu några gånger till sen lägger jag ut passet. Kanske i början av augusti. Jag vill komma ut med det nu så jag kan köra Gold i lugn och ro här hemma. Det blir som 5 olika pass ev 6 om vi får Barre oxå. Det passet har jag tänkt köra på lördag förmiddag, 09.30… det innebär ännu mer tjänstledigt…. då blir det varannan lördag eller varje lördag då jag jobbar. Ja ja men det löser sig, vi är ju inte där än 🙂

👀

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: