Öste ner

Igår öste det ner hela dagen, det blev inget gjort på altanen mer än att jag var och hämtade mer markduk. Mina blommor hade börjat ruttna så jag tog in dom under altanbordet för att skydda dem lite iallafall. Tur var det för senare på kvällen började det ösa på allvar! Det var helt otroligt vad det regnade! Det har nog regnat ända fram till i morse. Det var ännu blött överallt när jag steg upp halv åtta. Nu har det torkat upp lite iallafall. Hoppas Danne kan fortsätta med bygget idag. Men det är två veckor kvar av semestern så den lät inte bli färdig till det är dags att börja jobba. Nå innan vintern är den iallafall klar.

Petra var här på dagen, var barnvakt åt Alicia medans Dennis tränade. Vi var på PMU en sväng och shoppade. Alicia hittade ett litet mjukisdjur, jag köpte en skjorta till Rasmus och en pyjamas jacka till Danne. Han är galen i pyjamaser 🙂

Så jävla trist med detta väder alltså…. när ska det sluta regna och solen återvända? Snart är det försent här uppe, det blir ingen värme även om solen kommer…..

Be safe out there

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: