Zumbor på längden och tvären

Igår körde jag ju mitt fitness pass, det gick väl lite så där! Boogaloo låten som jag tog in förra veckan, då gick den kanon, gick inte lika bra igår. Men det är något med vissa låtar när man inte får ljudet riktat mot sig som stör i mina öron, det låter som det är två låtar som spelas samtidigt, står man på golvet hör man inte det men på scenen, så jag har jätte svårt att hitta beatet då och det blir helt galet! Jag har varit med om det en gång tidigare på Fysioteket. Minns inte vilken låt det var men det var samma där, ljudet förvrängs när man står mitt emellan högtalarna. Men för övrigt gick det bra 🙂

Idag blir det först Zumba Kids på stranden…. om det nu blir nått. Det regnar ju så vi får se. Senare ikväll åker jag ut till Seskis och håller zumba där. Men där får jag göra en liten blandning av zumba fitness och Gold… får se vad det blir då men roligt är det alltid att vara på ön och zumba, det känns ju lite som mitt hem det ❤

Imorgon har jag Strong Nation, så jäkla roligt!

Kolla vad jag köpte till Zumba Kidsen igår

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: