Skit väder

Vilket skit väder, det regnar, bara 10 grader där ute usch!!! Det är bara det att vi inte har någon el värmare till poolen och måste nu alltså starta om med uppvärmning när solen kommer. Men men det går det oxå.

Igår var en dag med mycket samtal hit och dit, mycket prat hit och dit. Men det gick snabbt när alla olika instanser ringde upp mig, då det är ju lovande iallafall. Så nu finns en plan på hur vi fortsätter härifrån. En dag i taget, en fot framför den andra, kanske det blir två fram och en bak eller en fram och två bak ett tag men framåt ska vi! Min problemlösarhjärna sätter igång direkt alltså. Jag jobbar på lösningar innan ens problemet är ett redig faktum.

Vi avslutade dagen jag och Pia i spaet, riktigt skönt att bubbla lite och prata en stund. Jag och Savannah hoppade på moppen och körde tränade i över en timme. Morsan åker moppe och är snart 55 år! Inte illa va.

Be safe out there

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: