Började dansa med sticksen

Igår började jag dansa de koreografier jag tänkt….. uiii skit kul men känner mig verkligen som en heffa klump!!! Sen blir det lite kaos i hjärnan när benen som i cumbian tex går fortare än vad armarna gör och med sticks i händerna, det är lite ovant. Man måste tänka lite på hur man håller dom och vilka muskler man vill ska arbeta, det blir lite olika beroende på hur du håller sticksen oxå! Men men det ska nog gå efter att ha dansat dem lite. Den låt jag tänkt ah först är tuffast för armarna, kanske jag byter och tar en mildare variant först och sen lägger jag den. Ja ja får se hur jag jag gör men bara så ni vet Zumba Toning in progress 😀

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: