Alicia är på väg

Dennis ringde just han och Alicia är på väg och bada, men det har varit kallt i natt och det är bara 24 i poolen just nu!!! Huuuuga så kallt. Slog på värmarna nu, det är ingen idé att ha på dem på kvällen och natten, de går ju på solvärme. Och utan sol så sprutar de bara kallvatten in i poolen. Så nu tänkte jag göra en snabb blogg och se hoppa i shortsen och göra klar poolerna till mina badgäster kommer.

Igår hade jag ju som sagt en liten badgäst, vi badade i över en timme tror jag. Först var vi och köpte en unicorn som hon säger, hon blandar engelska och svenska, alla färger och ibland siffror blir på engelska och sen vissa saker som enhörning det blir oxå engelska.

Jag och Danne var och kollade in det gamla huset bredvid Lunden som nu ska rivas för att ge plats till nytt. Jag och Savannah var och gick där en dag för att titta men nu tog vi en lite längre stund vid huset. De ska nog slås ner strax, allt är utrivet. Jag lägger upp lite bilder utifrån men har fotat en del inne oxå men det är som inget att se. Lägenheterna verkar haft ett litet kök, vardagsrum, sovrum och toalett. Sista tiden bodde det ungdomar mestadels där sen lite suspekt folk har väl oxå huserat där.

Här för två kvällar sedan var det så underligt ljus ute, jag var tvungen att gå ut och fota lite och vilka härliga foton det blev utan blixt! Det är som att det brinner, sprutar lava eller nått.

Ni ser vissa är fotade med blixt och de riktigt röda utan blixt.

Be safe out there

2 kommentarer (+lägga till din?)

 1. Pian
  Jun 29, 2020 @ 08:33:57

  jävlar vilka snygga bilder, helt otroligt fint….:)

  Svara

 2. Anna
  Jun 29, 2020 @ 10:32:19

  Jo visst blev det magiskt!!!!

  Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: