Im a live!!

Nå niin efter 5 dagar på Sunderbyn så är vi hemma!!! Vi kom igår eftermiddag. Skönt att vara hemma igen, komma tillbaka till sina rutiner, inte tycka att kl 21 då är det natt! Men det har ändå gått bra, tiden går ändå på nått konstigt sätt och sen är vi ju där av en anledning som är bokstavligt livsviktigt. På Onsdag fick jag en depp, då sa de att vi ev inte kan åka hem till helgen!!! Allt mitt mod sjönk, Jag kände bara att nej, jag måste få komma hem, andas lite, vara i mitt normala liv en stund! Jag drog ut på över en timmes prommis!!! Det var så skönt att få röra på sig. Det är ju en av anledningarna att jag inte mår bra på såna ställen är ju för att jag inte får min dagliga dos av träning. Jag är ju van att vara igång, jobba och göra mitt!

Sen känns det ju som om jag sviker Savannah för att jag inte orkade, för att jag fick en depp den dagen. Hon har nog jobbigt som det är, hon ska inte behöva känna ännu att jag inte orkar. Men jag är ju som en italienare, jag är humör människa och det hörs och känns när mitt humör svänger, åt vilket håll det än är. Men när jag fått vara själv en stund, promenerat i hög fart med tofflor!!! Tänka ensam, rensa hjärna och ruska på mig så började modet sakta men säkert återvända. Fast det satt hårt, det räckte inte bara med en prommis, jag var tvungen att stänga ner hela hjärnan ett tag, pratade med personalen, de är verkligen jätte fina, så då kände jag att nu orkar jag ta tag i dagen. Hon är så otroligt fin min lilla unge, hon är en sån kämpe, en bättre kämpe än vad jag är. Allt kommer att ordna sig, det är jag säker på men det kommer att ta sin tid, det är en hel del som ska göras just nu i medicin väg, i samtals väg osv och för inte bara henne, även för Rasmus.

Rasmus har heller inte haft det lätt sista tiden. Jag har sett att något inte är bra, har är inte den som säger så mycket, han håller allt inom sig. Men i måndags kom han upp vid 07.30 påklädd, ja sa men oj är du redan vaken? Jag har inte gått och sova än sa han! Jag sa va!!! Han gick ut i bilen och hämtade in sin dricka. Jag gick ut och jag frågade hur det är, det är inte så bra sa ha. Sen säger han att jag behöver få prata med någon, som jag gjorde med min anger management gubbe. Japps, när han säger det då är det så att det verkligen behövs. Och ett stort framsteg är att han faktiskt säger det, inte går lös på grejer eller blir förbannad på mig, oftast tar han ut det över mig. Men inte denna gång, så bra gjort så det har gjort resultat hans prat med Tapio. Nå sagt och gjort, jag hoppade på telefonen, ringde Kalix men de skulle ringa upp mig först vid 14, jag skulle ju iväg med Savannah så det var inte ett alternativ. Ringde Region Norrbotten och de ringde upp mig på 30 minuter. Gick igenom varför jag ringer, lite bakgrund osv och de fixade på 30 minuter så han fick en tid samma dag, puuuh! Så nu är han igång för samtal han med. Ibland är det tur att man har talets gåva som Maria H brukar säga. Måste ringa upp henne och fråga hur det gått för henne, hon hade behövt min hjälp men jag var ju i Sunderbyn.

Savannah ska tillbaka idag, så nu ska Danne åka med henne. Jag har förberett honom så han vet hur det ser ut, var han ska gå, var allt finns. Hur han ska göra. Danne har ju ADHD så det är inte alltid så lätt för honom med omställningar. Sen är han ju en betydligt mer blyg människa än vad jag är. Han gillar inte nya människor medans jag gör det, han har svårt att vara i en grupp medan jag älskar det, han har svårt att prata med nya människor, inför nya människor vilket jag inte alls har. Han har helt enkelt svårt att ta plats och det har ju inte jag direkt alls. Jag är väldigt bra på att ta plats, jag tar nog alldeles för mycket plats oxå, men jag tränar på det. Men jag har sååå svårt mellan varven att vara tyst, att vänta ut någon… det är otroligt psykiskt krävande för mig. Kanske det är därför de pratar med oss båda först i S-byn och sen Savannah ensam 😀 😀

Såg en så bra intervju med ”the cast” från Back to the future filmerna. Jag har alltid gillar Michael J Fox, han har ju Parkinson, han gör ännu lite roller faktiskt trotts sin svåra sjukdom. Han har varit med i en serie som heter Designeted survivor. Otroligt att han ännu skådespelar!!! Men att se denne intervju med alla från trilogin var så roligt, kolla gärna in den, de har lite rollspel där oxå ❤

Ja ja nu ska jag börja käka frulle med Savannah, sen ska vi ta ut hundarna på en liten prommis och gå och kolla vatten läget i älven, det har ju börjat stiga. Man får inte köra ner med, det är avspärrat, kan tänka mig att ungarna lekt där med sina bilar!

1 kommentar (+lägga till din?)

  1. Nina
    Jun 07, 2020 @ 09:49:57

    ❤️

    Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: