Nytt block

Gud vad sugen jag blev att byta ut första blocket, vi har haft det länge nu och jag tittade på ett som var båda lätt att träna in och det såg jätte roligt ut så det blir det nog kanske till torsdag. Till zumborna har jag hittat den perfekta låten nu i våra corona tider. Så den tar jag på båda passen i veckan, sååååå fin!

Håller på att ta ut låtar till zumba tonigen, ska bli kul att köra igång det. Men måste först skumma igenom manualen så jag vet vad jag ska tänka på. För vi har en hel del regler att följa. Det blir 30 minuter toning och sen ska jag köra 30 minuter på en egen grej jag håller på med. Så vi får se hur jag ska lägga upp allt 🙂

Vi har fått två lastbilsdäck av Renhållningen, Dennis kom med dom i fredags, då hade han rengjort dom med avfettning och sprutat av dom. Nina behöver i sin träning, det blev helt perfekt!

Inga småisar direkt! Lånade två av Ninas bilder 🙂 Bakom däcket står Dennis och torkar.

Så efter lokal städning så blir det träna, träna, träna 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: